Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Studio 14

Η Atopos cvc, η documenta 14 και το Studio 14  πραγματοποιούν αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Studio 14 στο πλαίσιο του Occupy Atopos Residency. Τους τρεις τελευταίους μήνες, ο Salvatore Lacagnina και ο Paolo Do, ιδρυτές του Studio 14, δημιούργησαν ένα χώρο μελέτης και εκθέσεων και μια σειρά ομιλιών και συζητήσεων υπό τον τίτλο «Στα βάθη της θάλασσας υπάρχει ένα διαβολόψαρο…Μύθοι, παραδόσεις και άλλοι απατεώνες» με αφορμή την documenta 14. Το project χρησιμοποιεί τους θεσμούς της σύγχρονης τέχνης για να μετρήσει τα αυθεντικά ανοίγματα και τα συγκρουσιακά ολισθήματα. Τα θέματα που εξερευνά προάγουν ένα ευρύ παιχνίδι αμοιβαίων ανταλλαγών που συγκλίνουν σε απώτερη θεματολογία και μεθοδολογία

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 21:30, το Studio 14 θα παρουσιάσει την έρευνά του πάνω στα θέματα Γλώσσα, Παράδοση, ι Παγκόσμιο Εμπόριο και Μεσόγειος μέσω οπτικού υλικού και ενός ακουστικού κομματιού από τον Marcel Gschwend aka Bit-Tuner. Παράλληλα, στην αυλή της Atopos cvc, η DJ Marcelle, προσκεκλημένη στην Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση, θα δημιουργήσει ένα set με επιλεγμένα βινύλια από την μεγάλη συλλογή της.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς και εισαγωγικές ομιλίες των Salvatore Lacagnina και Paolo Do (Studio 14), του καλλιτεχνικού διευθυντή της documenta 14, Adam Szymczyk, και των διευθυντών τηςAtopos cvc, Στάμου Φαφαλιού και Βασίλη Ζηδιανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου