Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Λυσσασμένη Γάτα-Το αιώνιο παιχνίδι του έρωτα και του θανάτου

Tρυφερότητα και σκληρότητα, ρομαντισμός και ρεαλισμός μέσα από τις αντιθέσεις αναβλύζει η ποιητικότητα της γραφής του Τ.Ουίλιαμς στο έργο “Λυσσασμένη Γάτα”. 
Σε μια πλούσια αγροικία, η οικογένεια Πόλιτ συγκεντρώνεται για τα 65α γενέθλια του Big Daddy, ο οποίος αγνοεί ότι είναι βαριά άρρωστος. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών, μια σειρά γεγονότων φέρνει στο φως ενδοοικογενειακές διαμάχες.
Εξετάζοντας σε βάθος τις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών ανακαλύπτεται το μυστικό της επιτυχίας: πως μόνο με την αποδοχή της προσωπικότητας του άλλου μπορεί να διασωθεί ένας έρωτας που ξεκίνησε από την ειλικρινή έλξη και των δύο. 

Η καλλιτεχνική εταιρία Μυθωδία παρουσιάζει στο Θέατρο Θησείον το αριστούργημα του Τενεσί Ουίλιαμς “Λυσσασμένη Γάτα” (“Cat on a hot tin roof”), ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.
Τους εμβληματικούς ρόλους του έργου ενσαρκώνουν: Μπιγκ Ντάντι: Νικήτας Τσακίρογλου, Μάγκι: ​​Μαρία Κίτσου, Μπρικ: Ορέστης Τζιόβας, Μπιγκ Μάμα: Ελένη Κρίτα, Γκούπερ:​​ Γεράσιμος Σκαφίδας, Μέη:​​​ Μπέτυ Αποστόλου.

Παραστάσεις:Τέταρτη: 19:00, Παρασκευή 21:15, Σάββατο 21:15, Κυριακή 19:00


Εισιτήρια:ΤΕΤΑΡΤΗ Κανονικό: 15 ευρώ
Μειωμένο (φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι): 12 ευρώ
ΟΑΕΔ: 10 ευρώ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗΚανονικό: 17 ευρώ
Μειωμένο (φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι): 14 ευρώ
ΟΑΕΔ: 10 ευρώ

Προπώληση: 14 ευρώ
 (έως την προηγούμενη ημέρα κάθε παράστασης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου