Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο Γ.Μαρκόπουλος στη παράσταση "Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα"


Στο πλαίσιο των παραστάσεων του Θανάση Σαράντου "Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα"  στο "Από Μηχανής Θέατρο" πραγματοποιείται ένας κύκλος συναντήσεων με καλεσμένους διακεκριμένες προσωπικότητεςΣτο τέλος της παράστασης, ένας διαφορετικός καλεσμένος από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης, των γραμμάτων, της τέχνης, θα συζητά με τους συντελεστές και το κοινό για το έργο του Στρατηγού Μακρυγιάννη και τη σημασία των «Απομνημονευμάτων» σήμερα.
Κατά τον προηγούμενο κύκλο παραστάσεων έχουν ήδη συναντηθεί με το κοινό της παράστασης «Απομνημονεύματα» ο ακαδημαϊκός κ. Μανόλης Κορρές, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ηθοποιός κ. Ηλίας Λογοθέτης.

Επόμενος καλεσμένος στις 22 Νοεμβρίου των Συναντήσεων με τον Μακρυγιάννη θα ο συνθέτης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,  μετά την παράσταση των 6 μ. μ..
 Σημειώνεται ότι η εν λόγω  παράσταση  θα φιλοξενούνται έως και 17 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Τετάρτη στις 18.00. Ο συγκλονιστικός λόγος του Στρατηγού Μακρυγιάννη παρουσιάζεται σε θεατρική μορφή, με συνοδεία νέυ, ταμπουρά και λαούτου ζωντανά επί σκηνής από την Σύλβια Κουτρούλη.

Σκηνοθεσία – Θεατρική προσαρμογή – Ερμηνεία - Φωτισμοί: Θανάσης Σαράντος
Μουσική επιμέλεια-συνοδεία επί σκηνής: Σύλβια Κουτρούλη (παίζει Νέυ, ταμπουρά και πολίτικο λαούτο)
Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο (μετρό Μεταξουργείο), 
Τηλ. κρατήσεων: 210-5232.097
Προπώληση εισιτηρίων από 8 ευρώ στη VIVA: https://goo.gl/EbPhZa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου