Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Αρχίζουν οι δωρεάν προβολές από το διαδικτυακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση

Με το αισιόδοξο μήνυμα «Η απόσταση μας ενώνει» το ίδρυμα της Στέγης Τεχνών και Γραμμάτων μας καλεί να μπούμε στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση και να απολαύσουμε ποιοτικά θεάματα. Λίγες ώρες απομένουν από την προβολή της παράστασης Βάκχες απόψε από το διαδικτυακό μέσο.


Η καλλιτεχνική παραγωγή του ιδρύματος όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες φθάνει στις οθόνες μας σε όλο τον κόσμο.
Από σήμερα, 3 Απριλίου το Ίδρυμα Ωνάση ανεβάζει και μοιράζεται στο κανάλι του στο YouTube στιγμές, εικόνες, συζητήσεις, ήχους, συναισθήματα. Sold-out παραστάσεις, podcasts, εκπαιδευτικά προγράμματα, virtual κινηματογραφικές πρεμιέρες, online μαθήματα, secret συναυλίες.








Με την άνεση του σπιτιού μας μπορούμε να απολαύσουμε το υλικό που θα μεταδίδεται από το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.
Λίγα λόγια για τις Βάκχες

Η αρχαία τραγωδία ως ροκ παράσταση. Ο σκηνοθέτης Άρης Μπινιάρης βάζει στην πρίζα τις Βάκχες και το θεό Διόνυσο μπροστά από το μικρόφωνο, προσεγγίζοντας τη σύγκρουση μεταξύ του θεού Διονύσου και του βασιλιά Πενθέα σαν έναν οργισμένο ύμνο πάνω στο διχασμό της ανθρώπινης ψυχής, τη λογική και το ένστικτο. Η παράσταση «ανέβηκε»  την 21η Μαρτίου 2018 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ https://www.onassis.org/el/whats-on/the-bacchae-by-euripides

Μπορείτε να το δείτε από εδώ https://www.youtube.com/watch?v=h_uD_X7VWPQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου