Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Διαδικτυακά το έκτο αφιέρωμα στον σύγχρονο ιταλικό κινηματογράφο

Το έκτο αφιέρωμα στον σύγχρονο ιταλικό κινηματογράφο μπορεί να αναβλήθηκε τον προηγούμενο Μάρτιο λόγω κοροναϊού αλλά επιστρέφει πολλά υποσχόμενο και  σε εικονική έκδοση, κρατώντας όμως την παραδοσιακή μορφή και προσφέροντας μια διαφορετική ταινία κάθε εβδομάδα.


Από τις 22 Μαΐου, με γεωγραφικό περιορισμό στην Ελλάδα οι σινεφίλ θα μπορούν να απολαύσουν ιταλικές επιτυχίες χάρη στην  προσπάθεια που καταβάλουν η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Πολιτιστικό Σωματείο AIAL.

Οι πέντε ταινίες στην πρωτότυπη γλώσσα τους με ελληνικούς υπότιτλους, που αποτελούν το αφιέρωμα, διανεμημένες στην Ελλάδα από την StraDa Films, επιλέχτηκαν από τις πιο πρόσφατες παραγωγές του ιταλικού σινεμά, εισέπραξαν την πλήρη αναγνώριση κριτικής και κοινού, και επιβραβεύτηκαν σε διεθνές επίπεδο.


Ο ιταλικός κινηματογράφος θα μας μαγέψει και online, στο πλαίσιο του προγράμματος Tempo Forte Italia-Ελλάδα 2020 και του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας, καθώς και με την στήριξη της ΟΚΛΕ.

Το αφιέρωμα ακολουθεί την παραδοσιακή μορφή, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα μια διαφορετική ταινία, στην διάθεση του «θεατή» με την δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα www.iicateneonline.grέγκυρη για ολόκληρη την εκδήλωση.

Κάθε ταινία, θα μείνει διαθέσιμη από κάθε Παρασκευή ως την επόμενη Πέμπτη.
Μετά την εγγραφή, φτάνει να κάνετε το 
login όταν αποφασίζετε να «πάτε σινεμά» και θα απολαύσετε άνετα την ταινία!

Μπορείτε να δείτε κάθε ταινία μόνο μια φορά (όπως στο σινεμά, το «εισιτήριο» είναι έγκυρο μόνο για μια «προβολή»…) για κάθε καταγεγραμμένο χρήστη.
Εάν θέλετε να την ξαναδείτε, ή ώθησε το ενδιαφέρον ενός συγγενή, φτάνει να κάνετε μια δεύτερη εγγραφή χρησιμοποιώντας μια διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση.
Λόγω εθνικού περιορισμού των δικαιωμάτων θεάματος, η χρήση της πλατφόρμας δεν επιτρέπεται εκτός Ελλάδας μέσω φίλτρου γεωγραφικής τοποθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου