Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελλήνου - «Από…έρωτα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιάνης




Το αυγουστιάτικο φεγγάρι που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές κάθε ρομαντικού και κάθε ερωτευμένου, θα γιορτάσει  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Από…έρωτα»!

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Κυριακή 22 Αυγούστου, στον κήπο των γλυπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, στις 21:00.


Η παράσταση «από… έρωτα» επιστρέφει για μια μοναδική παράσταση, κυριολεκτικά, κάτω από το φως της Πανσελήνου. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Ευθύμη Χρήστου διοργανώνουν μια μουσική βραδιά γεμάτη ποίηση «υπό το φως του φεγγαριού».
Η μουσικοθεατρική παράσταση «από έρωτα» έρχεται να υπενθυμίσει τη σημαντικότητα του έρωτα, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας που η αγκαλιά, το φιλί, το άγγιγμα και η σωματική επαφή είναι απαγορευμένες συνθήκες.
Συντελεστές:
Ιδέα: Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Ευθύμης Χρήστου
Σκηνοθεσία\Κίνηση: Ευθύμης Χρήστου
Φωτισμοί: Εύη Παπαμάρκου
Συνεργασία στα κείμενα: Δημήτρης Οικονόμου
Φωτογραφίες-γραφιστικά: ForbiddenDesigns – Δημήτρης Γκέλμπουρας
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Κούδα
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Φωτόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Βάσω Δούκα
Εταιρία παραγωγής: ΑΝΕΜΟΔΕΙΚΤΗΣ
Επί σκηνής (αλφαβητικά) οι:
Ιουλίτα Μος, Θεόφιλος Πουζμπούρης, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Χριστίνα Χριστοδούλου, Βασίλης Ψυλλάς
Στην παράσταση, ανάμεσα σε άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες, έχουν εμφανιστεί ως guests οι: Γιώτα Γιάννα, Γιάννης Παλαμίδας, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, κ.α.
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

Η είσοδος στο Μουσείο και στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον χώρο εφαρμόζονται τα μέτρα κατά της διάδοσης του COVID-19.Παρακαλούνται οι θεατές να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού της ΕΦΑ Κοζάνης για την κίνησή τους στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου