Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Μια ιδιαίτερη περιπλάνηση στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου της Ακρόπολης



Σε μια διαφορετική ξενάγηση μας καλεί το Μουσείο της Ακρόπολης. Οι αρχαιολόγοι  του Μουσείου θα μας βοηθήσουν να περιηγηθούμε στην αρχαιολογική ανασκαφή, η οποία εκτείνεται κάτω από το Μουσείο σαν ένα γιγαντιαίο έκθεμα. Οι αρχαιολόγοι μας μας βοηθούν να περιπλανηθούμε στους δρόμους της αρχαίας γειτονιάς. Κατά την περιήγηση μπορούμε να θαυμάσουμε τα σπίτια με τις αυλές και τα πηγάδια τους, αλλά και τα εντυπωσιακά αρχοντικά με τα ιδιωτικά λουτρά, να δούμε από κοντά εργαστήρια με τις δεξαμενές νερού και ταξιδέψουμε στο χρόνο, την ιστορία και την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που έζησαν στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης για πάνω από 4.500 χρόνια.

Η ξενάγηση πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα & Σάββατο, 11 π.μ. (μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022) στα Αγγλικά. Η ξενάγηση διαρκεί 45 λεπτά.

Εγγραφές στο γραφείο πληροφοριών την ημέρα της ξενάγησης. Περιορίζεται σε 20 επισκέπτες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Είναι απαραίτητο να φοράτε προστατευτική μάσκα (δεν παρέχεται από το Μουσείο) και να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά του συστήματος ξενάγησης με ψίθυρο (παρέχεται από το Μουσείο). Διαβάστε περισσότερα για τα μέτρα προστασίας της υγείας του Μουσείου https://www.theacropolismuseum.gr/.../health-protection...

Προκράτηση εισιτηρίων https://etickets.theacropolismuseum.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου