Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Μπαζάρ βιβλίων στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τρεις εβδομάδες

  

 


Ευκαιρίες για νοητά ταξίδια προσφέρει το μπαζάρ βιβλίων των εκδόσεων Μεταίχμιο  από τις 24 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου 2022 στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Οι βιβλιοφάγοι θα μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές βιβλίων από 1,5 ευρώ  για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

 Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες,  τα βιβλία θα διατίθενται σε δελεαστικές τιμές τους: Κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένα σύγχρονα έργα από όλο τον κόσμο, αστυνομικά μυθιστορήματα που κόβουν την ανάσα, ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις, χρονικά και μαρτυρίες, καθώς και συναρπαστικές βιογραφίες. Για  τους μικρούς αναγνώστες διατίθενται βιβλία δραστηριοτήτων και συμπεριφοράς, οι εικονογραφημένες ιστορίες για παιδιά, τα μυθιστορήματα για έφηβους και νεαρούς αναγνώστες. Με λίγα λόγια, βιβλία για κάθε ηλικία, διάθεση και γούστο!

Ενδεικτικά αναφέρονται βιβλία από τους συγγραφείς:
 Άλκη Ζέη, Μάνο Ελευθερίου, σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Βιρτζίνια Γουλφ, Dino Buzzati, Stephen Crane, Nicole Krauss, Andrés Barba, David Mamet, Jens Lapidus, Clare Mackintosh, Jo Nesbo, Marc Ferro, George R. R. Martin. Kαι ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό…

Ιπποκράτους 118, στο κέντρο της Αθήνας
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00
Σάββατο: 9:30-14:30

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου