Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Myro Antiques House: Δημοπρασία έργων Ελλήνων καλλιτεχνών

 



Η Myro Antiques House ανακοινώνει την 80η Τακτική Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2024, στις  εγκαταστάσεις της στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης με έργα μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως Γιώργος Βακιρτζής, Γιώργος Μαυροΐδης, Δημήτρης Γαλάνης, Δημήτρης Γέρος, Σαράντης Καραβούζης, Γεώργιος Μόσος και πολλοί άλλοι, καθώς και σύγχρονων ταλέντων. Επιπροσθέτως, θα παρουσιαστούν εκλεκτά αντικείμενα art nouveau,  φωτιστικά, κλασικά έπιπλα και συλλεκτικά αντικείμενα.. Η ημέρα θα φιλοξενήσει μια μοναδική συλλογή από εκλεκτά έργα τέχνης, σπάνια αντικείμενα και χαρακτικά, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε συλλέκτες και λάτρεις της τέχνης.

 Καθ' όλη τη διάρκεια της Δημοπρασίας, οι παρευρισκόμενοι θα απολαμβάνουν μουσική από τον DJ Διογένη Μαριόλα και live vocals από την Christie Bell. Επιπλέον, θα προσφέρεται εξυπηρέτηση σε φαγητό, καφέ και ποτό από το Samiotakis Catering με προνομιακές τιμές.

 







Δεκάδες λαχνοί με τιμή εκκίνησης 10 ευρώ

Πολλά αντικείμενα, αντίκες και έργα τέχνης αξίας χιλιάδων ευρώ διατίθενται με τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ. Η πρακτική του Οίκου έχει στόχο να εξοικειώσει το κοινό της με την διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία να “χτυπήσει” (δηλαδή να διεκδικήσει) ό,τι επιθυμεί ελεύθερα, μέχρι το κόστος που μπορεί να διαθέσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δημοπρασίες του οίκου η Τιμή Εκκίνησης ταυτίζεται με το Reserve Price, πράγμα μου σημαίνει ότι η όλη διαδικασία είναι διαφανής και δημόσια, χωρίς κρυμμένα όρια πώλησης, ή άλλους περιορισμούς.

Δυνατότητα κατάθεσης προσφοράς πριν την δημοπρασία

Εάν ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος κωλύεται να παρευρεθεί στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER”, μέσω email ή τηλεφωνικώς. Επισκεφθείτε τον τομέα της τρέχουσας δημοπρασίας στην ιστοσελίδα  www.myroauctions.gr για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο 2396 041 989 (καθημερινές, 9:30 – 15:30). Εξειδικευμένος συνεργάτης του Οίκου θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την προσφορά σας και να σας καθοδηγήσει με τα βήματα της υπόλοιπης διαδικασίας.

Η διαδικασία της δημοπρασίας

Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το παραλάβουν εντός της εβδομάδας που έπεται της δημοπρασίας.. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. 

Δείτε όλα τα αντικείμενα πριν την δημοπρασία

Ο οίκος συμβουλεύει όλους τους ενδιαφερόμενους να δουν από την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο : www.myroauctions.gr τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν και εάν η περιγραφή ή οι αναλυτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης δεν τους καλύπτουν, να επικοινωνήσουν ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και υποβάλλοντας εξειδικευμένες ερωτήσεις

Επίσης, ο  οίκος δέχεται επισκέπτες καθημερινά  κατόπιν ραντεβού για επισκόπηση και εκτίμηση των έργων, μέχρι μία ημέρα πριν την δημοπρασία. Για συνάντηση καλέστε στο 239 6041989 (καθημερινές, 9:30 – 15:30). Τα αντικείμενα, έργα τέχνης και αντίκες γίνονται διαθέσιμα για επισκόπηση και ηλεκτρονικά μαζί με τιμές εκκίνησης, λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr, καθώς ολοκληρώνεται η δημοπρασία.


 Ώρα έναρξης τις 11:00 π.μ. και λήξη τις 3:00 μ.μ.

Η είσοδος στην δημοπρασία είναι ελεύθερη για όλους, ακόμη κι αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν, αλλά θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν την διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου