Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026

Μικρό bazaar κεραμικών για καλό σκοπό στο εργαστήριο – Τα έσοδα στην ΑΝΙΜΑ


Στο εργαστήριο συγκεντρώνονται εδώ και καιρό κεραμικά που περιμένουν υπομονετικά να βρουν το δικό τους σπίτι. Τώρα, μια πρωτοβουλία δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν νέα ζωή, ενώ παράλληλα στηρίζει το έργο της ΑΝΙΜΑ για την προστασία της άγριας ζωής.


Από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου, στις ώρες λειτουργίας του studio, θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό bazaar με κεραμικά αντικείμενα που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο αλλά δεν παραλήφθηκαν ποτέ. Παρότι δεν φτιάχτηκαν για συγκεκριμένους αποδέκτες, κάθε κομμάτι μπορεί να γίνει ιδανικό για κάποιον νέο κάτοχο που θα το αγαπήσει και θα του δώσει θέση στο σπίτι του.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα κεραμικά με ένα συμβολικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της ΑΝΙΜΑ, του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Στήριξη στην ΑΝΙΜΑ μέσα από την τέχνη

Η δράση έχει διπλό χαρακτήρα: από τη μία, προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία σε δημιουργίες που έμειναν στο ράφι, και από την άλλη, ενισχύει το σημαντικό έργο της ΑΝΙΜΑ, που φροντίζει τραυματισμένα ή αδύναμα άγρια ζώα και τα επανεντάσσει στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το εργαστήριο καλεί το κοινό να συμμετάσχει, να γνωρίσει από κοντά τα κεραμικά και να στηρίξει μια πρωτοβουλία που συνδυάζει την τέχνη με την προσφορά.

Μια πρόσκληση σε όλους όσοι αγαπούν το χειροποίητο

Το bazaar απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τα μοναδικά, χειροποίητα αντικείμενα και θέλουν να συμβάλουν σε έναν καλό σκοπό. Κάθε κεραμικό κουβαλά τη δική του ιστορία και περιμένει να συνεχίσει το ταξίδι του σε ένα νέο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου