Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο με δικά του τραγούδια και κείμενα

Αγαπημένους στίχους του Νικόλα από  τις "παράνομες κασέτες" και τις συνεργασίες του με τον Παπακωνσταντίνου, τους Magic de Spell κ.α. θα σιγοτραγουδήσουν απόψε οι θαμώνες στο Club του "Σταυρού του Νότου". 
 Λόγω της θερμής υποδοχής από το κοινό, το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στο Νικόλα Άσιμο «Αγαπάω κι Αδιαφορώ»,  συνεχίζεται για μικρό αριθμό παραστάσεων.
Η αποψινή  παράσταση, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα, είναι μια σύνθεση θεατροποιημένων αποσπασμάτων από κείμενα του Νικόλα, που περιέχονται στο βιβλίο του (αυτοέκδοση) «Αναζητώντας Κροκανθρώπους», επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του και προβολή οπτικοακουστικού υλικού. 
 Τα κείμενα αποδίδονται από τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και η Κέλλυ Καλτσή, πλαισιωμένοι από τους μουσικούς: Γιώργο Δασκαλάκη (ηλ. κιθάρα), Δημήτρη Χατζηδημητρίου (πλήκτρα), Παναγιώτη Χαραμή (ηλ. μπάσο) και Άκη Γαβαλά (τύμπανα).
Τις ενορχηστρώσεις έκανε ο Γιάννης Τσόλκας, τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και την οργάνωση της παραγωγής η Φανή Χάραρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου