Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Άσπρα γάντια” του Πέτρου ΓαλιατσάτουΟι 2 πρώτοι που θα στείλουν εσωτερικό μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας) στη σελίδα του culturelovers.gr, στο Facebook, θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου με τον τίτλο “Άσπρα γάντια” του Πέτρου Γαλιατσάτου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ισπανία, Ολλανδία, Βρετανία, Νότια Αφρική…

Τα γεγονότα του παρελθόντος είναι πολύ έντονα και πολύ σκοτεινά

– κανείς δεν µπορεί να µείνει ανεπηρέαστος.

Ο Μάικ Ζάκρος, σπουδασµένος µπάτλερ και κοσµοπολίτης, βρίσκεται εδώ και µερικά χρόνια στο Λονδίνο, στην υπηρεσία της βασιλικής οικογένειας. Όλα κυλούν ήρεµα µέχρι την ηµέρα που χτυπάει το τηλέφωνο.

Ο κυρ Γιώργος, ένας γνωστός του από την Ελλάδα, του ζητάει να γυρίσει στην Αθήνα για να ξεπληρώσει κάποιο παλιό του χρέος. Ο κυρ Γιώργος είναι ο πιο ισχυρός µαφιόζος της χώρας. Ο Μάικ του χρωστάει τη ζωή του (και πολλές χιλιάδες ευρώ). Αποστολή του είναι να προσληφθεί στην κατοικία του πρέσβη της Αφρικής και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Μια παλιά βεντέτα και ένα τεράστιο µίσος χωρίζει τους δύο άντρες. Ο Μάικ θα βρεθεί ανάμεσά τους, µπλεγµένος περισσότερο από όσο είχε φανταστεί.

Ένα σκοτεινό µυθιστόρηµα, γραµµένο µε κινηµατογραφικό ρυθµό, µε έντονη δράση, γρήγορες εναλλαγές, πολλά πρόσωπα, αναπάντεχες ανατροπές και πολλά κρυµµένα µυστικά. Ένα ξεκαθάρισµα λογαριασµών µε φόντο τη σηµερινή Αθήνα. 

Διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο, το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου:


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Πέτρος Γαλιατσάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και παραδίδει μαθήματα σε σχολές που έχουν άμεση σχέση με την επαγγελματική του εμπειρία. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής. Ζει στο Παγκράτι. Τα “Άσπρα γάντια” είναι το πρώτο του βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου