Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το ψυχολογικό θρίλερ "Μάσκες"...επιστρέφει

Στο Παγκράτι ζει μια μοναχική ψυχή. Μια νεαρή κοπέλα δεν αντέχει χωρίς συντροφιά και αποφασίζει να βάλει αγγελία να νοικιάσει δωμάτια του σπιτιού της για να γνωρίσει κόσμο... Έξι άτομα με διαφορετικό παρελθόν και διαφορετικό προορισμό αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.
 Έξι διαφορετικές προσωπικότητες θα αποκαλύψουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα, μέσα από μια σειρά γεγονότων.Το ψυχολογικό θρίλερ "Μάσκες" της Ρίτας Γαβριηλίδου επιστρέφει σε σκηνοθεσία της Πηγής Μπουκουβάλα μετά την περσινή του επιτυχία για να αναστατώσει και να προβληματίσει το φιλότεχνο κοινό.

Η ομάδα  Let’s Act , μια νεοσύστατη ομάδα, αποτελούμενη από άτομα με τις ίδιες καλλιτεχνικές
προσεγγίζει ένα θέμα που αγγίζει όλους μας, βασισμένο στην καθημερινότητα! "Κάθε ήρωας συμβολίζει και κάτι...όταν πέσουν οι μάσκες αυτό αποκαλύπτεται" μας εξηγεί η  σκηνοθέτης και ηθοποιός Πηγή Μπουκουβάλα.  Το έργο αποτελεί  μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, στην οποία κυριαρχεί το ψέμα και το «δήθεν»,  και όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια επέρχεται η ρήξη.  "Η παράσταση είναι χωρισμένη σε δυο μέρη: το πρώτο είναι ρεαλιστικό με κωμικά στοιχεία. Το δεύτερο είναι σουρεαλιστικό  που φθάνει στα όρια του τρόμου γιατί ακριβώς  έρχεται η σύγκρουση με το ψέμα." Ποιος θα δώσει την λύση; "Η μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει...."

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Δασκαλάκη Άντα
Μπουκουβάλα Πηγή
Παπαγεωργίου Κατερίνα
Πλέα Έλενα
Στάμου Φάνης
Richelieu Διονύσης

Σενάριο: Ρίτα Γαβριηλίδου
Σκηνοθεσία: Πηγή Μπουκουβάλα
Make-up artist: Δώρα Πάτσο
Μουσική επιμέλεια: Μαίρη Αθανασοπούλου
Σκηνικά: Ειρήνη Μπάλλα
Ενδυματολόγος: Μήτση Σιούτα

Φωτογραφία: Μανουέλα Σκούπερ
Υπεύθυνοι Δημοσίων : Μανουέλα Σκούπερ
 Σχέσεων: Νάντια Κιμουλάκη


Από την Κυριακή 10-1-16 και κάθε Κυριακή στις 19:00 στο Θέατρο L.A. Life and Art
Κωνσταντινουπόλεως 82 ,Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός)
Τηλέφωνο κρατήσεων :2105789337


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου