Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Παιδικό Φεστιβάλ θεάτρου Το «Δώρο»

Ζωντανή μουσική, χιούμορ και τρυφερότητα..τα άχρηστα γίνονται χρήσιμα, τα άσχημα όμορφα! Ο Μάριος, η Ελένη κι ο Παύλος ανοίγουν τα φτερά τους και τα δικά μας φτερά στη φαντασία! Και μας… χαρίζουν τα δώρα που δωρίστηκαν!  
Το "Δώρο" μετά το μεγάλο καλοκαιρινό ταξίδι του στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί στο Παιδικό Φεστιβάλ της ΔΕΘ, που τελεί υπό την αιγίδα του ΚΘΒΕ, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 19.00, στην υπαίθρια σκηνή του μεγάλου Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με την παρουσίαση του κουκλοθεάτρου, που θα συμμετέχει εκτός του
διαγωνιστικού μέρους, το ΚΘΒΕ συμβάλλει στη διοργάνωση και με τη συμμετοχή ενός μέλους του, την υπεύθυνη γραφείου Θεατρολογίας - Δραματολογίου κ. Αμαλία Κοντογιάννη στην κριτική επιτροπή.
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κορυφαίος θεσμός κύρους και προβολής της πόλης συμπληρώνει 81 χρόνια λειτουργίας και με αγάπη και σεβασμό για την τέχνη και το παιδί, διοργανώνει το «4ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους» με διαγωνιστικό χαρακτήρα και η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από 3 μέλη, αναγνωρισμένα στο χώρο του Θεάτρου.
Σε όλες τις ομάδες θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής, ενώ η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλους του επισκέπτες της 81ης ΔΕΘ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Koldo Vío
Δραματουργική επεξεργασία: Πολυξένη Σπυροπούλου
Παίζουν: Ελένη Γιαννούση, Μάριος Μεβουλιώτης

Μουσικός: Παύλος Μέτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου