Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Δωρεάν Πρόγραμμα δημιουργικής παρέμβασης στην κρίσηΤο Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας υλοποιεί το πρόγραμμα «RestART» με στόχο να βοηθήσει  άτομα που έχουν πληγεί από την κρίση, ανταποκρινόμενο στις ατομικές και κοινωνικές ανάγκες που συχνά προκύπτουν.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες σε έναν δημιουργικό online χώρο,  δίνοντας ραντεβού σε όποιον επιθυμεί να μοιραστεί κάποια δυσκολία, που βιώνει και να χρησιμοποιήσει εικαστικές μεθόδους για την επεξεργασία της.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία ή για να υποστηριχτείτε από τους διαθέσιμους θεραπευτές, μπορείτε να στείλετε email με την ένδειξη "RestART" και το αίτημα σας στο admin@artpsy.gr ή να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας στο τηλέφωνο 210 6747810 από Δευτέρα έως Παρασκευή 11πμ -7μμ.
Τα βήματα της διαδικασίας είναι τα εξής:
1ον Αποστέλλετε το email με το αίτημα σας
2ον
 Όταν λάβουμε το αίτημα σας θα ορίσουμε μαζί ένα διαδικτυακό πρώτο ραντεβού με την υπεύθυνη του προγράμματος και
3ον
 Εφόσον η υπηρεσία που προσφέρουμε είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσουμε από κοινού έναν μικρό αριθμό διαδικτυακών συναντήσεων με έναν από τους εικαστικούς θεραπευτές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου