Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Εγκαίνια εκθέσεων στην Villa Ροδόπη και ξενάγηση στο ατελιέ του Κώστα Ευαγγελάτου

Μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε φιλότεχνο θα προσφέρει από την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, (ώρα 8.30 μμ- 10.30 μμ) και κάθε Τετάρτη  ο Κώστας Ευαγγελάτος, ξεναγώντας τους στο ατελιέ του, στο παράπλευρο ισόγειο της Villa Ροδόπη. Στον χώρο του ατελιέ του εκτίθενται χαρακτηριστικές συνθέσεις ζωγραφικών, ψηφιακών και γλυπτικών του έργων, από γνωστές ενότητες της δουλειάς του όπως οι Σωματογραφίες- bodygraphics, οι Εξεικονίσεις- Προσωπογραφίες και οι Νεφελογραφίες/ Nebulagraphics.
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Costas Evangelatos Art-Est και της μεγάλης Ομαδικής Έκθεσης Προσφοράς, με έργα καλλιτεχνών που τα έχουν ευγενικά προσφέρει για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής, θα πραγματοποιηθεί στον άνω όροφο, στις 10 Αυγούστουώρα 9 μμ.
Θα ακολουθήσει στις 10.30 μμ, η ετήσια μουσικοποιητική εκδήλωση-PERFORMANCE  " Πανσέληνος στον κήπο".
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου. 
Στις 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μμ, θα εγκαινιαστεί ομαδική έκθεση με ζωγραφικά και χαρακτικά έργα καθώς και εκδόσεις τέχνης Επτανησίων Καλλιτεχνών, με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων της Ένωσης ( 1864-2014).
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 21 ΣεπτεμβρίουΟι εκθέσεις που έχουν μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 8 μμ- 10μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου