Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Α' Κυβερνήτη της Ελλάδας: Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο Καποδίστρια



Με αφορμή την σημερινή ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Α' Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, 27η Σεπτεμβρίου, το Μουσείο Καποδίστρια-Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών θα λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο, από τις 10:00-16:00.

Το Μουσείο Καποδίστρια ανοίγει τις πύλες του σε όλους προκειμένου να γνωρίσουν την πολυσχιδή προσωπικότητα του μεγάλου Κερκυραίου πολιτικού, μέσα από την μόνιμη έκθεση του μοναδικού Μουσείου αφιερωμένου στη ζωή, το έργο και την παρακαταθήκη του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η περιήγηση στη μόνιμη έκθεση πραγματοποιείται με την εφαρμογή μέτρων προστασίας του COVID-19, με ανώτατο όριο 18 ατόμων μέσα στο Μουσείο και απαραίτητη χρήση μάσκας. Όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης ατομικής ακουστικής ξενάγησης, μέσω της δωρεάν ψηφιακής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, που ανέπτυξε το Μουσείο Καποδίστρια για να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του κοινού. Το Καφέ του Μουσείου στον Κήπο είναι ανοικτό για το κοινό, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το Μουσείο θα μεταδίδει ψηφιακό περιεχόμενο σχετικό με τη δολοφονία του Κυβερνήτη, μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης facebook & instagram.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου