Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο Michelangelo Pistoletto αύριο στην παρουσίαση των Αισχυλείων 2014 στο Μουσείο της Ακρόπολης

Αέρα της ιταλικής αρτ πόβερα θα φέρει στην Αθήνα ο Michelangelo Pistoletto. Ο Ιταλός καλλιτέχνης θα συμμετάσχει αύριο στην παρουσίαση του προγράμματος των Αισχυλείων 2014 στο Μουσείο της Ακρόπολης αλλά και στην υλοποίηση του Φεστιβάλ.
 Μετά την παρουσίαση  στις 11.30 από τον  Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και την Επιτροπή Αισχυλείων με την συμμετοχή και άλλων συντελεστών θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο στις 13:00 - 15:30 συζήτηση - παρουσίαση του πρωτοπόρου της Arte Povera Michelangelo Pistoletto με τη συμμετοχή του ιδίου του καλλιτέχνη ο οποίος και θα παρουσιάσει έκθεση στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2014 στο Παλαιό Ελαιουργείο (διάρκεια 30 Αυγούστου ως 5 Οκτωβρίου). Στη συνζήτηση με τίτλο" Η εποχή, η ιστορία, το έργο ..", θα συμμετέχουν Manuela Gandini, επιμελήτρια της έκθεσης, κριτικός τέχνης, Achille Bonito Oliva, κριτικός και καθηγητής της Σύγχρονης Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της La Sapienza, Κατερίνα Κοσκινά, πρόεδρος του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Χρήστος Παπούλιας, αρχιτέκτονας.
Την συζήτηση συντονίζει η εικαστικός Κατερίνα Ζαχαροπούλου, θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου