Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

“Πού να σου εξηγώ… στοιχειωμένη αθωότητα”: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις!



Το culturelovers.gr σε συνεργασία με το L.A. (Life n' Art) Theater δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση “Πού να σου εξηγώ… στοιχειωμένη αθωότητα”

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, ετοιμαστείτε για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας… Το ταξίδι στα άδυτα του ίδιου σας του εαυτού μέσα από τις ιστορίες ανθρώπων που μάχονται να τραβήξουν στο πλάι τις σκοτεινές "κουρτίνες" της ζωής και να τη ζήσουν στο έπακρο. Έστω και την ύστατη στιγμή. Μέχρι όμως να φτάσουν στο προσωπικό τους “ξέφωτο”, μετατρέπονται από θύματα σε θύτες χάνοντας ό,τι πολυτιμότερο έχουν... την αθωότητά τους.

Στη σκηνή παίρνουν τον πρώτο λόγο, μαύρα και λευκά συναισθήματα που κατακλύζουν την ανθρώπινη ύπαρξη. Ο έρωτας, η αγάπη, το πάθος, η απογοήτευση, ο φόβος, η δειλία

Το “Πού να σου εξηγώ...στοιχειωμένη αθωότητα” επιστρέφει για 2η χρονιά τολμώντας να κοιτάξει τη ζωή κατάματα, να δώσει σάρκα κι οστά σε “αφανείς ήρωες”, και να θίξει κρίσιμα θέματα, όπως είναι η σεξουαλική κακοποίηση κι η ενδοοικογενειακή βία. 

Μια γροθιά από νέες ιστορίες, όλες ενωμένες σε μία. Κι αυτή η ιστορία μοιάζει σίγουρα με κάποια ιστορία που έχεις ζήσει. Αν όχι εσύ, κάποιος άλλος που σου μοιάζει. Γιατί, μοιάζουμε μεταξύ μας οι άνθρωποι, ωστόσο, ποτέ δεν είμαστε ίδιοι. Υπάρχουν αυτά που μας ενώνουν, κι άλλα τόσα που μας χωρίζουν. Και κάπου, στα μισά του δρόμου, βρίσκει ο ένας τον άλλο…


*Στοιχεία παράστασης:

Σκηνοθεσία: Ευτυχία Αργυροπούλου

Κείμενο: Νάνσυ Μητροπούλου

Παίζουν: Κορίνα Οικονομάκη, Ιωάννα Δαρμή, Άννα Μοραΐτου, Ίλια Παππά, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτα Χαϊδεμένου

Guest εμφάνιση: Ευτυχία Αργυροπούλου

Συμμετέχει: η μικρή Εριέττα Τσαρούχη

Σύνθεση – Μουσική & Στίχοι: Νίκος Κουβαρδάς

Χορογραφίες: Στέλλα Γιαννουλάκη

Σκηνικά – Κοστούμια: Γιούλη Καλημέρη

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ίλια Παππά, Κατερίνα Κάντσου

Βίντεο: Κωνσταντίνος Βλαχάκης

Φωτογραφίες: Κατερίνα Φαρφαρά, Christina Baseos

Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή, στις 21.15

L.A. (Life n' Art) Theater (Κωνσταντινουπόλεως 82, Μετρό Κεραμεικός).
Κρατήσεις: 210-5789337

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου